Hoe werkt Zoyummy

Stap 1 van de Zoyummy order proces

   SELECTEREN EN BESTELLEN   

Een Zoyummy maaltijdbox biedt u veel opties waardoor u de box kunt aanpassen aan uw eigen situatie. Geef zelf het aantal maaltijden aan (2 tot 4). Kies voor hoeveel personen u een maaltijdbox wilt ontvangen (1 tot 5 personen). Selecteer uw voorkeur voor gerechten (voorbeeld: volledig vegetarisch) en geef aan of u ook een ontbijt wilt. Zo stelt u een maaltijdbox samen die zich volledig aanpast aan uw wensen.

Tijdens het bestellen wordt ook gevraagd wat voor abonnement u wilt aangaan. U kunt kiezen tussen wekelijks, om de twee weken of maandelijks. Indien u kiest voor een wekelijksabonnement, nemen wij u elke week mee naar de keuken van een ander land. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u uit uw vicieuze cirkel stapt en elke week nieuwe smaken ontdekt. Kies voor de maaltijdbox waar u iets nieuws mee beleeft.

U kunt uw abonnement stopzetten, onderbreken of hervatten wanneer u wilt. Dat kan bij ons zelfs tot twee dagen voor de volgende levering, omdat wij al onze verse ingrediënten één dag van tevoren inkopen. Zo kunnen wij ook altijd de langste houdbaarheid garanderen.

Een voorbeeldklant

  •          drie maaltijden
  •          twee personen
  •          vegetarisch
  •          wekelijksabonnement
  •          eerste maaltijdbox: Indiaas

In het geval van deze klant zullen wij de eerste week een Indiase maaltijdbox leveren met vegetarische ingrediënten en recepten voor drie maaltijden en twee personen. De week daarop zullen wij onze klant authentieke recepten uit een ander land aanbieden. In de tweede week kan dat bijvoorbeeld Grieks, Afghaans, Perzisch of Marokkaans zijn. Deze recepten blijven voor onze klant een verrassing tot ze de box ontvangen. Uiteraard zullen de recepten in de tweede week ook vegetarisch zijn.

Stap 2 van de Zoyummy order proces

   GRATIS THUISBEZORGD   

U krijgt alle ingrediënten en recepten gratis thuisbezorgd op zondag. Tijdens het bestellen kunt u zelf aangeven hoe laat u de maaltijdbox wilt ontvangen. Wij leveren van 13.00 tot 21.00 uur en zijn altijd bereikbaar tot de laatste maaltijdbox is geleverd.

In elke maaltijdbox ontvangt u van ons superverse ingrediënten omdat deze altijd één dag van te voren worden ingekocht. Wij leveren vrijwel alles op maat, dus u gooit in principe niets weg. Van sommige droge ingrediënten zoals specerijen ontvangt u soms iets meer, zodat u het recept later nogmaals kunt bereiden. Naast de ingrediënten ontvangt u uiteraard ook de authentieke recepten die garant staan voor een verrukkelijke maaltijd.

Voor u betekent dat: niet meer zoeken naar een parkeerplek bij de supermarkt, geen ontbrekende of middelmatige ingrediënten en geen lange rijen bij de kassa. Na ontvangst van de box zet u met de ingrediënten en de stap-voor-staprecepten binnen 30 tot 60 minuten een spannende maaltijd op tafel.

Stap 3 van de Zoyummy order proces

   STARTEN MET KOKEN   

Hebt u de Zoyummy maaltijdbox in huis? Dan kunt u beginnen met koken zoals een Turk, Spanjaard, Italiaan, Mexicaan. Iranees, Afghaan of wellicht een Duitser doet. Verplaats u elke week in de schoenen van een ander en ontdek nieuwe keukens. Met onze recepten bereidt u in een aantal overzichtelijke stappen in 35 tot 60 minuten een heerlijke wereldse maaltijd. Gewoon in uw eigen keuken, supercomfortabel, u kookt zorgeloos en eet heel lekker.

  - MAAK KOKEN BIJ U THUIS SPANNEND -