HUIDIGE KORTINGSACTIES BIJ ZOYUMMY

20% Korting eerste maaltijdbox

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u direct 20% korting op uw eerste maaltijdbox. U ontvangt dan de code binnen enkele seconden op uw e-mailaccount en kunt hem meteen gebruiken in de winkelwagen. U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden door helemaal naar beneden te scrollen.

Wij zullen uw e-mailadresuitsluitend gebruiken voor het versturen van nieuwe acties bij Zoyummy. Het zal in geen geval aan derden worden verstrekt. Met onze acties willen wij onze trouwe klanten als eersten informeren over leuke aanbiedingen, winacties en prijsvragen.

Ook geven wij om de zoveel tijd dinercheques weg aan onze trouwe klanten. Hiermee willen wij hun de kans geven om te dineren bij authentieke restaurants, die een relatie hebben met een landspecifieke maaltijdbox die u in het verleden hebt gehad. Zo kunt u een beetje vergelijken wat lekkerder is en er misschien iets van leren... of een ander een lesje geven indien uw recept beter was.

Draag een vriend aan en ontvang 10 euro cash

Draag een vriend aan en ontvang voor ELKE vriend die u als sponsor opgeeft (tijdens het bestellen) 10 euro op uw rekening. Stel u hebt vijf vrienden die u als sponsor wilt opgeven tijdens het bestellen, dan ontvangt u van ons in totaal 50 euro op uw rekening. Dat is lekker verdiend toch?

Zodra uw e-mailadres door een vriend wordt opgegeven bij een aanmelding, stellen wij u hiervan op de hoogte via een e-mail. Hierin staat meer informatie over de beloning die u hiervoor ontvangt.

Er is geen limiet aan deze actie verbonden. U kunt zo veel vrienden aandragen als u wilt. Alle betalingen zullen aan het aan het einde van de week op vrijdag plaatsvinden.