ZOYUMMY - WERELDSE MAALTIJDBOX

   ONZE FILOSOFIE   

Zoyummy is gestart met als doel mensen kennis te laten maken met authentieke recepten over de hele wereld. De gemiddelde Nederlander weet niet hoe en wat er precies gekookt wordt in bijvoorbeeld Griekenland, Marokko, India, of zelfs in de alom bekende Italiaanse keuken. Die heeft meer te bieden dan alleen pizza of pasta!

Met de Zoyummy maaltijdboxen nemen wij u elke week mee naar een ander land en laten u kennismaken met spannende en authentieke recepten zoals ze jarenlang in families zijn doorgegeven.

Durf met Zoyummy op reis te gaan en geniet elke week van lekkere recepten voor een avondmaaltijd. Wij leveren u alles aan zodat u kunt genieten van een lekkere, zorgeloze maaltijd. Wij houden van simpele processen. Daarom maken wij lekkere, maar niet ingewikkelde recepten. En ook de meer ingewikkelde recepten maken wij voor u heel makkelijk met het stap-voor-stapprocedé. Indien u er toch niet uitkomt, kunt u ons altijd bellen, mailen, of whatsappen. Alle recepten zijn in 30 tot 60 minuten te bereiden en zijn goed uitgebalanceerd (vlees, vis, en groenten).

   ZOYUMMY STAAT VOOR:   

  • ontdekken en delen van wereldse recepten
  • voortreffelijke klantenservice
  • topkwaliteit producten zonder concessies

   WAARDEN VAN ONS TEAM   

Ons team bestaat uit ‘foodies’, mensen die gek zijn op eten. Wij doen voor u de boodschappen voor uw maaltijden en gaan voor u op zoek naar de beste producten. Hoe doen we dat? Heel simpel, aan de hand van onze eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar ze vandaan komen. Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van maaltijden die u normaal zelf nooit zou bereiden.

Gemiddeld worden er in de Nederlandse keuken per jaar vijftien à twintig verschillende recepten bereid. Het is een soort vicieuze cirkel waarin velen van ons zich bevinden. Daarom vinden wij het belangrijk dat u uit deze cirkel stapt en nieuwe culturen en smaken ontdekt.

Natuurlijk houden wij op deze smaken reis rekening met de kwaliteit en oorsprong van de ingrediënten. Bij ons staat voorop dat de producten vers, gevarieerd en bovenal lekker zijn, dat vinden we belangrijker dan dat het product een keurmerk heeft. Zo is bijvoorbeeld niet alles altijd biologisch. Omdat de meeste producten vers zijn en direct bij de leverancier worden ingekocht, bevatten ze doorgaans geen toevoegingen zoals smaakversterkers of toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen.

Waarom zouden wij het u moeilijk maken als we zelf van makkelijk houden? Daarom maken wij lekkere, maar niet te ingewikkelde recepten, die in 30 à 60 minuten te bereiden zijn en goed uitgebalanceerd zijn. Wij berekenen de voedingswaarden, zodat u er zelf voor kunt zorgen dat u nooit te veel vet, koolhydraten of eiwitten binnenkrijgt. Op deze manier maken wij het u gemakkelijk. Zonder zorgen zet u een gezonde maaltijd op tafel!

Ook om deze redenen kiest u voor Zoyummy