Waarom Zoyummy

   DURF EN ONTDEK   

Staan er bij u ook elke week dezelfde gerechten op tafel? Misschien is het tijd voor verandering! Met de nieuwe maaltijdboxen van Zoyummy ontvangt u elke week een verzameling authentieke recepten en ingrediënten uit een ander land. De Zoyummy maaltijdboxen worden door ons met veel zorg en aandacht samengesteld. De recepten die u van ons ontvangt zijn niet alleen heel lekker maar ook leuk voor de nodige variatie in de keuken. 

   ZOYUMMY VERSUS ANDEREN   

Onze concurrenten focussen zich voornamelijk op gemakkelijke en snel te bereiden recepten. Hoewel wij dit ook heel belangrijk vinden en er zeker rekening mee houden, vinden wij dat niet genoeg. Een maaltijdbox moet spannend zijn en een element van verrassing bevatten. Simpele recepten kun je namelijk ook zelf verzinnen en inkopen, daar heb je geen maaltijdbox voor nodig.

Zoyummy is opgericht met als doel u kennis te laten maken met diverse wereldkeukens. Hoe is het om een week echt Perzisch, Marokkaans, Italiaans, Spaans, of Vietnamees te koken? Kruip een week in de huid van iemand anders en ontdek de wereld. Voor Zoyummy is eten niet iets wat even snel op tafel gezet wordt. Het is een ontdekking van culturen en smaken. 

   LAAGSTE PRIJS   

 • Geen dure winkels
  Zoyummy heeft geen winkels in Nederland! Al onze producten zijn vers en worden 1 dag van te voren ingekocht om zo de meest verse producten te kunnen leveren. Zoyummy heeft ook geen koelcellen nodig om grote voorraden te bewaren. Hiermee besparen wij veel geld, waar u natuurlijk van mee profiteert.
 • U ontvangt alleen wat u daadwerkelijk nodig hebt
  Wij houden er niet van om voedsel weg te gooien en dus leveren wij exact wat nodig is. Zo bevateen tweepersoons box precies de juiste hoeveelheden voor twee personen. U krijgt geen onnodige bulkverpakkingen en hoeft geen eten weg te gooien.
 • Direct van de leverancier
  Omdat wij veel producten direct bij de door ons geselecteerde leveranciers inkopen, betaalt u niet voor kosten van tussenpersonen, transport en opslag. Wij hebben in de regel vaste leveranciers, waardoor wij profiteren van inkoopvoordeel. Dit ziet u terug in de prijs van de Zoyummy maaltijdbox.
 • Dure ingrediënten goedkoop inkopen
  Soms zijn er voor recepten dure ingrediënten nodig die moeilijk te verkrijgen zijn. Zoyummy koopt deze ingrediënten groot in. Hierdoor kunt u de recepten bereiden met traditionele ingrediënten zoals het moet en voor een lage prijs.

   DERTIEN PLUSPUNTEN VAN ZOYUMMY   

 1. Wereldse recepten - Met Zoyummy proeft u de wereld. Wij gaan voor u op zoek naar traditionele recepten uit verschillende landen. Durf met Zoyummy de wereld van smaken te ontdekken. Elke week komen wij met nieuwe landen en nieuwe smaken.
 2. Authentieke recepten - Wij gaan op zoek naar authentieke en populaire recepten die een goed beeld geven van de keuken in het desbetreffende land. Soms komen wij een recept tegen waar meer dan tien soorten specerijen voor nodig zijn. Die leveren wij als we vinden dat het een goed beeld geeft van het land van herkomst.
 3. Gratis fruit in elke box  - Waarom zou u voor fruit nog boodschappen doen? In elke maaltijdbox vindt u gratis fruit per persoon en per maaltijd. Indien u een maaltijdbox bestelt voor drie personen en drie maaltijden, dan zullen wij dus de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit voor drie personen en drie maaltijden leveren.
 4. U krijgt afgepaste hoeveelheden opgestuurd - Daardoor kookt u niet dagelijks te veel rijst of pasta, of blijft u zitten met drie halve pakkein uw keukenkastje (die u nooit meer gebruikt, omdat u al weer een nieuw pak hebt gekocht).
 5. U eet niet langer altijd hetzelfde - Elke week focussen we op een nieuw land en nieuwe recepten. Zo wordt koken spannend en leert u andere culturen kennen.
 6. Zoyummy is een heel persoonlijk bedrijf - U krijgt altijd een dag van tevoren een smsje over het tijdstip waarop de doos bezorgd wordt; als de bezorger te laat is, krijgt u weer een sms met meer informatie zodat u nooit te lang hoeft te wachten.
 7. Variatie - Als u drie maaltijden bestelt, is er vaak één vlees, één vis en één vegetarisch.
 8. Vermijd het spitsuur in de supermarkt - U hoeft veel minder vaak naar de supermarkt als het daar heel druk is.
 9. Lange houdbaarheid van de ingrediënten - Zoyummy koopt ingrediënten altijd een dag voor de leveringsdatum in. Zo kunnen we de langste houdbaarheid garanderen.
 10. Makkelijk te volgen recepten - Zoyummy maaltijdboxen worden standaard geleverd met makkelijk te volgen recepten.
 11. Recepten worden samen met chef-koks ontwikkeld - Onze recepten bevatten ook tips om de gerechten te bereiden zoals de echte chefs dat doen.
 12. Al onze boxen zijn ook in een vegetarische variant beschikbaar - Indien u kiest voor volledig vegetarisch, dan zullen wij geen vlees- of visrecepten leveren. Alle recepten worden dan vervangen door volwaardige vegetarische varianten. U kunt ook kiezen voor af en toe zonder vis of vlees. Er zijn allerlei opties mogelijk.

   ZOYUMMY IS FLEXIBEL  

U kunt uw abonnement stopzetten wanneer u wilt. U krijgt de box van Zoyummy elke week (indien u dat aangegeven hebt), maar u kunt uw abonnement altijd voor een specifieke week of langer onderbreken. Wilt u uw abonnement onderbreken, opzeggen of een wijziging van het leveringsadres doorgeven? Pas dit dan op uw account pagina aan. Geeeventuele aanpassingen uiterlijk twee dagen vóór de levering van de volgende box door. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vragen graag!

   ZOYUMMY IS KINDVRIENDELIJK   

Wij weten uit ervaring dat kinderen niet worden geboren met een voorkeur voor pittige specerijen of complexe kruiden. Maar kinderen worden ook niet geboren met een voorliefde voor patat of sauzen uit zakjes. We vinden het leuk om kinderen met nieuwe smaken te laten kennismaken. In hun eigen tempo en op een speelse manier. Daarom vindt u in onze box variaties die door het hele gezin gewaardeerd worden. Ook geven wij in onze recepten tips over hoe u een gerecht kindvriendelijker kunt maken.

Zoyummy is kindvriendelijk

   ZOYUMMY LEVERT GRATIS FRUIT   

Bij elke maaltijdbox leveren wij gratis fruit. Zo hopen we extra bij te dragen aan uw gezondheid en variatie in eten.

   ALLEEN DE BESTE INGREDIËNTEN   

We zijn fan van biologisch en puur. De meeste producten in onze boxen komen uit Nederland. Maar niet alles wordt hier geproduceerd. Om toch zo veel mogelijk variatie te bieden, kijken we af en toe over onze landsgrenzen heen.