Familiebox

Een maaltijdbox vergelijken

Dat maaltijdboxen steeds populairder worden is inmiddels een feit. De keuze mogelijkheden worden groter en het aantal aanbieders groeit ook. De bestaande maaltijdbox aanbieders proberen hun assortiment te verbeteren en blijven met nieuwe ideeen komen.

Het idee om een familiybox samen te stellen bestaat al langer, er zijn zelfs al aanbieders die een familiebox hebben. Een bekend voorbeeld van de familiebox is Mathijs Maaltijdbox. Inmiddels heeft HelloFresh ook een familybox ontwikkeld. De HelloFresh Familybox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor drie gevarieerde maaltijden voor het hele gezin. De Familiebox wordt wekelijks bij je thuis bezorgd en bevat toegankelijke recepten voor zowel vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten, en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt.

Foodbox voor gezinnen met kinderen

De redenen om een familybox te introduceren zijn divers. Enerzijds wil je als aanbieder een grote diversiteit en anderzijds heb je tegenwoordig ook veelal te maken met tweeverdieners die kinderen hebben, oftewel gezinnen. De gezinnen willen uiteraard gezonde en dagelijks verse maaltijden op tafel zetten die ook de voor de kinderen aantrekkelijk zijn om te eten. Kortom, de familybox is logisch vervolg op de voorgaande maaltijdboxen. Overigens zijn de andere maaltijdboxen ook prima geschikt voor kinderen, maar bij de Familybox is er daar net wat meer aandacht aan besteed.

HelloFresh Familybox​

​De Familybox van HelloFresh kent een diversiteit die overeenkomt met de Classicbox en Veggiebox. Dit betekent dat je vlees- en visrecepten hebt, maar je komt ook vegetarische recepten tegen. Net als bij alle andere maaltijdboxen van HelloFresh wordt er voor deze maaltijdbox enkel natuurlijke verse producten gebruikt.

Verrassende producten van het seizoen​
​De selectie van de producten voor de HelloFresh Familybox begint al bij de ontwikkeling van de recepten. HelloFresh kiest bijvoorbeeld voor groenten die niet bij iedereen bekend zijn en die je ook niet snel in de supermarkt zult terugvinden. De HelloFresh boxen houden ook rekening met de seizoenen. Zo staat er in de winter regelmatig pastinaak, koolraap en boerenkool op het menu en zie je in het voorjaar meer gerechten met bijvoorbeeld raapstelen, postelein en asperges.

Vers en lekker
​Bij HelloFresh staat voorop dat de producten vers, gevarieerd en bovenal lekker zijn. Omdat de meeste producten vers zijn en direct bij de leverancier worden ingekocht, bevatten ze doorgaans geen toevoegingen zoals onnodige smaakversterkers of toevoegingen waarmee de houdbaarheid wordt verlengd.

Gemakkelijk en gezond
​De HelloFresh recepten zijn in gemiddeld 30 minuten te bereiden. De recepten zijn uitgebalanceerd, dat betekent dat je de voedingswaarden van te voren weet, zodat je zelf kunt checken dat je nooit te veel vet, koolhydraten of eiwitten binnenkrijgt. Zo krijg je op een eenvoudige manier een gezonde maaltijd op tafel.