Korting

Een maaltijdbox vergelijken

Maaltijdbox korting

Een maaltijdbox met korting bestellen wil natuurlijk iedereen. Zoek daarom altijd naar een kortingscode voordat je een box gaat bestellen. Een maaltijdbox biedt u veel opties waardoor u de box kunt aanpassen aan uw eigen situatie. Geef zelf het aantal maaltijden aan (2 tot 4). Kies voor hoeveel personen u een maaltijdbox wilt ontvangen (1 tot 5 personen). Selecteer uw voorkeur voor gerechten (voorbeeld: volledig vegetarisch) en geef aan of u ook een ontbijt wilt. Zo stelt u een maaltijdbox samen die zich volledig aanpast aan uw wensen.

Tijdens het bestellen wordt ook gevraagd wat voor abonnement u wilt aangaan. U kunt kiezen tussen wekelijks, om de twee weken of maandelijks. Indien u kiest voor een wekelijksabonnement, nemen wij u elke week mee naar de keuken van een ander land. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u uit uw vicieuze cirkel stapt en elke week nieuwe smaken ontdekt. Kies voor de maaltijdbox waar u iets nieuws mee beleeft. U kunt uw abonnement stopzetten, onderbreken of hervatten wanneer u wilt. Dat kan bij ons zelfs tot twee dagen voor de volgende levering, omdat wij al onze verse ingrediënten één dag van tevoren inkopen. Zo kunnen wij ook altijd de langste houdbaarheid garanderen.

  • drie maaltijden
  • twee personen
  • vegetarisch
  • wekelijksabonnement
  • eerste maaltijdbox: Indiaas

In het geval van deze klant zullen wij de eerste week een Indiase maaltijdbox leveren met vegetarische ingrediënten en recepten voor drie maaltijden en twee personen. De week daarop zullen wij onze klant authentieke recepten uit een ander land aanbieden. In de tweede week kan dat bijvoorbeeld Grieks, Afghaans, Perzisch of Marokkaans zijn. Deze recepten blijven voor onze klant een verrassing tot ze de box ontvangen. Uiteraard zullen de recepten in de tweede week ook vegetarisch zijn.

Een kortingscode gebruiken

Voor maaltijdboxen als HelloFresh of Marley spoon zijn altijd hele interessant kortingscodes beschikbaar. Deze kun je gebruiken op je eerste box. de familiebox heeft ook een kortingscode voor bijvoorbeeld de eerste 4 boxen. Dan krijg je 25% korting op de eerste 4 maaltijdboxen die je laat thuisbezorgd. Soms is de korting een vast bedrag, bijvoorbeeld €10 korting of €25 voordeel. Soms kan het ook een variabele korting zijn, bijvoorbeeld een actie met 40% korting of zelfs een 50% kortingscode voor HelloFresh. De Allerhandebox werkt met losse maaltijden. Hierop kun je soms €2 of €5 voordeel behalen. Houd deze aanbiedingen pagina goed in de gaten voor de beste acties en vouchers.