Marley Spoon

Een maaltijdbox vergelijken

Marley Spoon is een van de meest populaire maaltijdboxen in Nederland. Deze foodbox presenteert zich als “de betere maaltijdbox”. Dat zie je terug in een luxe verpakking, luxe recepten en luxe ingrediënten. De box is met name populair bij stellen, maar ook voor jonge gezinnen met kinderen is deze box een uitstekende optie. Op deze pagina lees je meer over de box van Marley Spoon.

De Chef-koks maken de lekkerste recepten

De chef-koks bedenken iedere week weer 12 nieuwe recepten die jij thuis kunt koken. Je kunt altijd kiezen uit verschillende vlees, vis en vegetarische recepten, zo is er altijd een recept dat je lekker vindt!

De chef-koks hebben een passie voor

  • Het selecteren van de beste ingrediënten
  • Iedere week nieuwe recepten creëren
  • Koken terug brengen in jouw keuken

Jij kiest wat er op tafel staat

In je online account kun je aangeven wat je lekker vindt en je kunt altijd je bestelling aanpassen, overslaan of een tijdje pauzeren. Marley vult jouw koelkast met alle ingrediënten die je nodig hebt in precies de juiste hoeveelheden – geen voedselverspilling dus!

Jij kiest

  • Je laat weten wat je lekker vindt
  • Recepten gebaseerd op je smaakprofiel
  • Aanpassen, overslaan of pauzeren kan altijd

Marley Spoon zoekt altijd naar de beste ingrediënten

Van zalm tot steak, courgette tot koriander, Marley Spoon vindt de beste verantwoord geproduceerde ingrediënten voor jou! Er is een speciaal team dat altijd op zoek is naar de beste producten.

Samenwerken met de juiste leveranciers maakt het leven een stuk makkelijker! Het onderhouden van een goede relatie met milieuvriendelijke, verantwoorde en betrouwbare producenten vindt deze aanbieder erg belangrijk, zo ontvang jij elke week weer ingrediënten van de beste kwaliteit.

De maaltijdbox van Marley Spoon weet mij ieder week weer te verassen. De recepten zijn inspirerend, lekker en voor mij als amateur-kok ook nog eens ontzettend eenvoudig te bereiden. – Marieke (32), Utrecht

Marley Spoon bezorgt precies de ingrediënten wat je nodig hebt

De boxen worden bezorgd met gekoelde trucks, waardoor geen extra koelelementen nodig zijn. Na bezorging zijn alle ingrediënten nog minimaal 4 dagen vers – zo bepaal je zelf wanneer je met ons wilt koken.

Koken zonder al te veel gedoe

  • Flexibele bezorgtijden
  • Alle ingrediënten die je nodig hebt
  • Makkelijk te volgen receptkaarten

Jij kookt en geniet!

Of je nou voor het eerst kookt of de volgende sterrenchef bent, het gemak van Marley Spoon zorgt ervoor dat je vaker écht lekker eten kookt. Koken zonder gedoe met precies de juiste ingrediënten, klinkt goed toch?

Het team test alle recepten meerdere keren, zodat we zeker weten dat het voor jou zo makkelijk mogelijk is. Zo weet je altijd zeker dat je de lekkerste recepten kookt, én hoef je niet na te denken want je volgende week nou weer moet eten. Kook, relax en geniet!