Informatie

Een maaltijdbox vergelijken

Meer informatie

Ons team bestaat uit ‘foodies’, mensen die gek zijn op eten. Wij doen voor u de boodschappen voor uw maaltijden en gaan voor u op zoek naar de beste producten. Hoe doen we dat? Heel simpel, aan de hand van onze eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar ze vandaan komen. Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van maaltijden die u normaal zelf nooit zou bereiden. Gemiddeld worden er in de Nederlandse keuken per jaar vijftien à twintig verschillende recepten bereid. Het is een soort vicieuze cirkel waarin velen van ons zich bevinden. Daarom vinden wij het belangrijk dat u uit deze cirkel stapt en nieuwe culturen en smaken ontdekt.

Natuurlijk houden wij op deze smaken reis rekening met de kwaliteit en oorsprong van de ingrediënten. Bij ons staat voorop dat de producten vers, gevarieerd en bovenal lekker zijn, dat vinden we belangrijker dan dat het product een keurmerk heeft. Zo is bijvoorbeeld niet alles altijd biologisch. Omdat de meeste producten vers zijn en direct bij de leverancier worden ingekocht, bevatten ze doorgaans geen toevoegingen zoals smaakversterkers of toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen. Waarom zouden wij het u moeilijk maken als we zelf van makkelijk houden? Daarom maken wij lekkere, maar niet te ingewikkelde recepten, die in 30 à 60 minuten te bereiden zijn en goed uitgebalanceerd zijn. Wij berekenen de voedingswaarden, zodat u er zelf voor kunt zorgen dat u nooit te veel vet, koolhydraten of eiwitten binnenkrijgt. Op deze manier maken wij het u gemakkelijk. Zonder zorgen zet u een gezonde maaltijd op tafel!

Gratis bezorging

U krijgt alle ingrediënten en recepten gratis thuisbezorgd op zondag. Tijdens het bestellen kunt u zelf aangeven hoe laat u de maaltijdbox wilt ontvangen. Wij leveren bijna elke dag en zijn altijd bereikbaar tot de laatste maaltijdbox is geleverd. In elke maaltijdbox ontvangt u van ons superverse ingrediënten omdat deze altijd één dag van te voren worden ingekocht. Wij leveren vrijwel alles op maat, dus u gooit in principe niets weg. Van sommige droge ingrediënten zoals specerijen ontvangt u soms iets meer, zodat u het recept later nogmaals kunt bereiden. Naast de ingrediënten ontvangt u uiteraard ook de authentieke recepten die garant staan voor een verrukkelijke maaltijd. Voor u betekent dat: niet meer zoeken naar een parkeerplek bij de supermarkt, geen ontbrekende of middelmatige ingrediënten en geen lange rijen bij de kassa. Na ontvangst van de box zet u met de ingrediënten en de stap-voor-staprecepten binnen 30 tot 60 minuten een spannende maaltijd op tafel.

Starten met een maaltijdbox

Hebt u de maaltijdbox in huis? Dan kunt u beginnen met koken zoals een Turk, Spanjaard, Italiaan, Mexicaan. Iranees, Afghaan of wellicht een Duitser doet. Verplaats u elke week in de schoenen van een ander en ontdek nieuwe keukens. Met onze recepten bereidt u in een aantal overzichtelijke stappen in 35 tot 60 minuten een heerlijke wereldse maaltijd. Gewoon in uw eigen keuken, supercomfortabel, u kookt zorgeloos en eet heel lekker.