De lekkerste kerst-maaltijdboxen van 2020

Een maaltijdbox vergelijken

De lekkerste kerst-maaltijdboxen van 2020

lekkerste kerstboxen 2020

Wil jij dit jaar samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk kerstdiner? Een speciale kerstbox kan dan wel eens enorm van pas komen. Zo’n speciale kersteditie van een maaltijdbox bevat alle heerlijke verse producten voor een onvergetelijk 3-, 4-, of zelfs 5-, gangen-diner. Met behulp van de meegeleverde recepten zet je in no-time een heerlijk kerstmenu op tafel waar iedereen van onder de indruk is. In deze blog bespreken we de lekkerste en leukste kerstboxen van 2020!

Kerstbox van HelloFresh

De kerstbox van HelloFresh is al jarenlang een van de meest populaire boxen in december. Dit jaar geniet je onder andere van gerookte zalm, paddestoelensoep en wildstoof. Er is ook een speciale gourmetbox beschikbaar. De beide kerstboxen kan je uitbreiden met een bijpassende wijnbox. De box is al beschikbaar vanaf €13,74 p.p. en wordt vlak voor kerst bij je thuisbezorgd. 

Kerstmenu’s van Grutto

Ook bij Grutto geniet je dit jaar van verschillende kerst specials. Denk aan een gevulde kalkoen, kerst kalkoen een wagyu pakket, een damhert pakket of een gevulde kip. Het leuke van Grutto is dat het vlees direct afkomstig is van de boer. Het gaat om vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Een korte keten met een eerlijke prijs voor de boer en een eerlijke prijs voor jou als consument. Met een Grutto kortingscode kan je nog eens profiteren van extra voordeel rondom de kerstdagen. 

Ekomenu kerstmenu

Ook de biologische maaltijdbox-leverancier Ekomenu biedt dit jaar weer een kerstmenu aan. Je kunt kiezen uit een vega(n) menu en een klassiek menu. Het leuke van Ekomenu is dat alles 100% biologisch is, en zoveel mogelijk afkomstig is van de boer. Dat is dus een extra leuke kerstgedachte. De boxen worden vlak voor kerst gekoeld bij je thuisbezorgd. Je kunt ze overigens ook afhalen bij een Ekoplaza winkel in de buurt.

Of ben je zelf creatief dit jaar?

Een speciale maaltijdbox voor kerst is natuurlijk hartstikke handig. Maar wie het leuk vindt kan ook zelf verschillende gerechtjes uitzoeken en boodschappen doen bij de supermarkt en speciaalwinkels. Bekijk bijvoorbeeld een uitgebreid overzicht met leuke en inspirerende kerstrecepten en ga zelf aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *