Boodschappen bezorgen binnen 10 minuten

Een maaltijdbox vergelijken

Boodschappen bezorgen binnen 10 minuten

boodschappen bezogen 10 minuten

In de grote steden zie je ze steeds meer rijen. De bezorgers van flitsbezorgers zoals Gorillas, Flink en Getir. Dit zijn de nieuwste en snelste boodschappen bezorgservices in Nederland. Ze bezorgen de boodschappen binnen 10 minuten aan huis, soms nog sneller. Bestellingen worden razendsnel klaargezet in omliggende hubs en worden bezorgd door een rider, vaak op een e-bike. Er is geen, of een heel laag minimum bestelbedrag en de bezorgkosten zijn beperkt. Steeds meer Nederlanders laten de vergeten boodschappen nog snel even thuisbezorgen. Ideaal wanneer je er thuis achterkomt dat je iets vergeten bent maar eigenlijk geen zin meer hebt om weer naar de supermarkt te gaan.

Welke snelle bezorgservices zijn er?

Op dit moment zijn er een aantal nieuwe supermarkt bezorgservices actief in Nederland. Dit zijn onder andere Flink, Gorillas en Getir. Het zijn bedrijven die al in andere grote Europese steden actief zijn, en nu dus ook Nederland willen veroveren. Ze werken met speciale magazijns net buiten het centrum en met supersnelle bezorgers die zich op een e-bike verplaatsen. De propositie van de 3 grote bezorgers lijkt op elkaar, namelijk boodschappen binnen 10 minuten bezorgen. Toch zitten er wel kleine verschillen. Deze vind je hieronder.

  • Flink: minimum bestelbedrag €1,00 en bezorgkosten: €1,80
  • Gorillas: geen minimum bestelbedrag en €1,80 bezorgkosten
  • Getir: minimum bestelbedrag van €10,00 en geen bezorgkosten.

Is het duur?

Boodschappen binnen tien minuten thuis laten bezorgen, is dat niet hartstikke duur? Het verrassende antwoord is: Nee. Deze snelle bezorgdiensten zijn ongeveer even duur als de reguliere supermarkt. Soms iets goedkoper, soms iets duurder. In de praktijk ben je iets duurder uit, ook omdat je in de gewone supermarkt vaak net wat meer aanbiedingen hebt. Daartegenover staat wel dat je hier heel snel je boodschappen in huis hebt en dat je zeer lage bezorgkosten betaalt.

Hoe werkt het?

Voor consumenten werkt het heel eenvoudig. Na het downloaden van 1 van de Apps kan je direct een account aanmaken en boodschappen kiezen. Je hebt vaak ook de keuze uit non-food producten zoals een telefoonlader of sloffen. Na het plaatsen van de bestelling wordt jouw bestelling direct klaargezet en kan je via de App de rider live volgen. Doorgaans is deze binnen 10 minuten al bij je thuis. Welke flitsbezorger past bij mij? Op Zokiesje.nl lees je hoe je de beste snelle bezorgservice kiest.

Waar is het allemaal beschikbaar?

Op dit moment werken deze bezorgplatforms met name in de grote steden. Ze zijn pas enkele maanden geleden gestart, en het bezorggebied breidt zich dan ook in rap tempo uit. Het bezorggebied ziet er op dit moment als volg uit:

Flink: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Delft en Haarlem
Gorillas: Amsterdam, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht
Getir: Alleen in Amsterdam (binnen de ring)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *