Marley Spoon Kortingscode

Een maaltijdbox vergelijken

Marley Spoon is een Duitse start-up die in 2016 ook op de Belgische markt kwam. Net zoals zijn concurrenten wordt ook hier de nadruk op ‘vers’ en ‘kwaliteit’ gelegd. Marley Spoon levert in Vlaanderen enkel op woensdagavond.

Korting bij Marley Spoon

Voor ons veruit de mooiste en duidelijkste website. De prijzen liggen lager dan sommige van de concurrenten zoals Smartmat en Foodbag. Men werkt met een abonnement maar er wordt duidelijk gemaakt dat dit zonder verbintenis is en op elk moment pauzeerbaar of opzegbaar is. Een nadeel is volgens ons de levering op woensdagavond, wat betekend dat je de eerste maaltijd pas op donderdag kan klaar maken. Op dit moment kun je profiteren van €25 korting op je eerst box of 4 keer €10 korting op de eerste boxen die je besteld bij Marley Spoon.

Soorten boxen met voordeel

Marley Spoon levert twee soorten boxen met een aantal recepten waar je uit kan kiezen: de Classic box of de Familiebox. Hier werkt Marley Spoon anders dan de concurrentie, men heeft de vrije keuze tussen 2, 3 of 4 gerechten maar niet in het aantal personen. Er is een keuze uit vegetarische gerechten. De Classic Box is enkel voor 2 personen verkrijgbaar en de Familie box enkel voor 2 personen en2 kinderen. Wat we bijzonder vreemd vonden is dat er geen enkele box voor 1 of meer dan 2 volwassenen te verkrijgen is? Wat wel top is, is de actie van 50% korting op Marley Spoon!

Marley Spoon prijzen zonder korting

Classic box (2 pers.): 2 dagen aan € 9 | 3 dagen aan € 6.65 | 4 dagen aan € 6.1
Familie box (2 p. + 2 kind.): 2 dagen aan € 6.1 | 3 dagen aan € 4.95 | 4 dagen aan € 4.65
Bestel je de Familiebox als box voor 3 p. : 2 dagen aan € 8.13 | 3 d. aan € 6.60 | 4 d. aan € 6.2
Extra’s : Fruitbox aan 12,90 euro

Voordelen
+ Aantal gerechten vrij te kiezen tussen 2 en 4 dagen
+ Goedkoper dan sommige concurrenten
+ Keuze uit recepten (geen vast weekmenu)

Nadelen
– Marley Spoon werkt op basis van een (pauzeerbaar) abonnement
– Singles blijven in de kou staan bij Marley Spoon
– Geen bestellingen mogelijk voor meer dan 2 volwassen
– Geen bestelling mogelijk voor grotere gezinnen met meer dan 2 kinderen