HelloFresh

Een maaltijdbox vergelijken

HelloFresh brengt elke week op verschillende dagen een box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij jou thuis. Hierdoor hoef je zelf niet meer na te denken over wat je wilt eten en eet je gevarieerd en gezond. De recepten zijn gemakkelijk en snel, soms wel binnen 30 minuten, te bereiden en worden door voedingsexperts samengesteld.

Flexibel HelloFresh lidmaatschap

 1. Inloggen in jouw HelloFresh-account kan via ‘leden login’. In een beschermde omgeving heb je toegang tot al je inlog- en bestelgegevens.
 2. Jouw HelloFresh lidmaatschap is flexibel. Het abonnement kan elk moment gepauzeerd worden, via jouw HelloFresh-account of via onze klantenservice.
 3. Pauzeren van de HelloFresh Box dient uiterlijk de woensdag avond voor levering van de volgende box doorgegeven te worden.
 4. Jouw HelloFresh lidmaatschap opzeggen kan uiteraard ook, hier hanteert HelloFresh een opzegtermijn voor.
 5. Maak je vrienden lid bij HelloFresh en ontvang een korting van €25,- op je volgende HelloFresh Box.

HelloFresh recepten & gerechten

Elke week ontwikkelen ze lekkere en gezonde recepten. Hierdoor hoef jij zelf niet meer na te denken over wat je wilt eten. De recepten zijn door voedingsexperts samengesteld, hierdoor eet je gevarieerd en gezond. De recepten zijn gemakkelijk en snel, binnen 30 minuten, te bereiden. Variatie vinden ze erg belangrijk. Dit betekent dat wij afwisselen met vlees, vis en vegetarische maaltijden. Maaltijden van HellloFresh volgen de richtlijnen van gezonde voeding van het Voedingscentrum. Dit betekent dat het merendeel van de maaltijden:

 • tussen de 400 en 700 calorieën bevat
 • circa 200 gram groenten of fruit per persoon bevat; groenten zitten bomvol belangrijke vitamines, mineralen en andere waardevolle voedingsstoffen.
 • meer dan 1,3 gram vezels per 100 calorieën bevat, we maken daarom veel gebruik van volkorenproducten.
 • zo min mogelijk ‘slechte’ vetten (verzadigde vetten) bevat. Maximaal 30% van de totale energie per maaltijd bestaat uit vet. Onverzadigde vetten (noten, eieren, vette vis etc.) dragen daarentegen bij aan een gebalanceerde en gezonde maaltijd.
 • Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan een voorbeeld van de recepten op hun site. Deze vind je elke week in de Box en helpt je bij het koken van de maaltijden.

Landelijke bezorging

HelloFresh bezorgt overal in Nederland. Of je nu in Deltzijl of Vlissingen woont: HelloFresh brengt wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij jou thuis. LET OP! Ze leveren geen boxen op 24 en 25 december (week 52) en op 31 december en 1 januari (week 1). De eerstvolgende levering is op januari (2018/2019).

 • In de provincies Utrecht, Noord-Holland (behalve de kop) en Zuid-Holland (tot aan de grens Hellevoetsluis) bezorgen ze de HelloFresh Box op maandagavond tussen 17.30 en 22.30 uur bij het door jou opgegeven adres.
 • In de rest van Nederland wordt de HelloFresh Box op meerdere dagen geleverd, je kunt daarbij kiezen uit een levering tussen 08:00 en 12:00 (zaterdag) of een levering tussen 18:00 en 21:00 (door de weeks).
 • Elke dag voor levering ontvang je een e-mail met daarin een indicatie van de tijd dat jouw box geleverd gaat worden. Ook een sms is mogelijk.
 • Ben je onverhoopt niet thuis? Als je hen dit laat weten dan geven wij de box graag ergens anders af, bijvoorbeeld bij een goede buur.
 • HelloFresh is ook in andere landen actief – ze bezorgen onze boxen ook in: Australië, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika en Oostenrijk.

Betaling van de Maaltijdbox

Informatie over de prijzen van de diverse HelloFresh Boxen vind je hieronder:

 • Je kunt bij ons betalen via: automatische incasso, iDeal en met creditcard. Contant betalen aan de deur kan helaas niet.
 • De betaling van jouw HelloFresh Box vindt wekelijk plaats, na aflevering van jouw box.
 • Bij vragen en/of opmerkingen staat de HelloFresh klantenservice voor je klaar. Op werdagen zijn ze tussen 09.00 – 23.00 telefonisch bereikbaar en via de chat. Het telefoonnummer is: 0207602014. Mailen kan naar klantenservice@hellofresh.nl.

Leveranciers van HelloFresh

We vinden het heel belangrijk dat de ingrediënten in de HelloFresh Box van hoge kwaliteit zijn. Dit betekent dat de producten vers moeten zijn, maar ook met zorg zijn behandeld. We zijn daarom altijd op zoek naar de beste leveranciers om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Brandt & Levie worstmakers – worst
Brandt & Levie worstmakers zijn drie vrienden uit Amsterdam die door middel van Italiaanse technieken droge vleeswaren maken. Voor verhalen uit de slagerij en informatie over de producten van Brandt & Levie kun je kijken op hun website .

Fulvio – pasta’s
De gedroogde pasta’s worden gemaakt door ervaren pastamakers in het Italiaanse Lucca, Toscane. De granen van de pasta worden met zorg uitgekozen en door middel van oude technieken bereid tot een exclusieve handgemaakte pasta.

Jan Gotjé Noten – noten
Jan Gotjé Noten is een notenbranderij, begonnen op de markt, met al meer dan 60 jaar liefde voor het vak. Dit familiebedrijf bakt dagelijks verschillende noten en pinda’s in hun eigen branderij. Daarnaast importeert Jan Gotjé Noten alleen de allerbeste kwaliteitsproducten uit zorgvuldig geselecteerde landen.

Kiooms – dressings
De dressings van Kiooms zijn verse culinaire dressings, die samengesteld zijn op basis van zonnebloemolie, gembersiroop en dragonazijn. De dressings bevatten geen conserveer- of verdikkingsmiddelen. De dressings worden samengesteld in Amstelveen, waar alle processen vanaf het mengen tot het afvullen en etiketteren van de flesjes handmatig worden uitgevoerd.

Van Meines – vis
Van Meines is al jaren een begrip in de nationale vishandel. 45 jaar geleden begon Philip van Meines sr. met het bakken van vis voor viswinkels in Amsterdam en omstreken, het produceren van vissnacks en de levering van verse vis en gebakken vis aan grootverbruikers in Amsterdam. Inmiddels is de bakplek van Van Meines sr. uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van visgastronomie. Nog steeds is Van Meines een ambachtelijke zaak die maatwerk levert; elke dag vers!