Budget-maaltijdbox Dinnerly nu ook in Nederland

Een maaltijdbox vergelijken

Budget-maaltijdbox Dinnerly nu ook in Nederland

dinnerly nederland maaltijdbox

Nederland is weer een maaltijdbox rijker. Dit keer gaat het om het kleine broertje van Marley Spoon: Dinnerly. Dat melden verschillende media als Twinkle. Dinnerly profileert zich als een betaalbare en gemakkelijke box zonder poespas. Zo bestaat uit gerecht uit maximaal 6 gerechten en bestaat uit recept uit maximaal 5 eenvoudige stappen. In deze blog lees je er meer over.

Wat is Dinnerly?

Dinnerly is een betaalbare maaltijdbox. Wanneer je een van de boxen kiest dan valt de lage prijs direct op. Een box met 3 maaltijden voor 2 personen kost inclusief verzending slechts €32,85. Dat is voordeliger dan bijvoorbeeld HelloFresh of het biologische Ekomenu. We zien dat er nu ook een kortingscode is van 3 keer €10 waarmee je deze eerste box al voor €22,85 inclusief bezorgkosten kunt bestellen. 

Gemak en betaalbaarheid

De toverwoorden van Dinnerly zijn gemak en betaalbaarheid. Dit zien we al terug op de website. Deze is minimalistisch, overzichtelijk en bevat alleen de nodige informatie. Hetzelfde geldt voor de recepten. Ieder gerecht bestaat uit maximaal 6 ingrediënten. Dat scheelt veel tijd, snijwerk en afwas. Daarnaast is de box dus een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Let op: er worden wel verzendkosten van €4,95 in rekening gebracht. 

Voor wie is Dinnerly geschikt?

Dinnerly is met name bedoeld voor mensen die houden van gezond en lekker eten, maar die hier niet teveel geld en tijd voor willen uittrekken. De gemakkelijke recepten staan snel op tafel en zijn hartstikke gevarieerd. Er zijn voldoende vegetarische opties, en de maaltijden zijn lekker voor het hele gezin. Daarnaast bespaar je wekelijks al snel €10,00 ten opzichte van de andere boxen. Voor meer informatie als prijzen en een eerste indruk zie ook de informatiepagina over Dinnerly op Maaltijdbox.org. Hier tref je ook een overzicht met actiecodes die je als nieuwe klant kunt gebruiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *