15gram

Een maaltijdbox vergelijken

15gram

Nieuwe Foodbox leverancier op Belgische markt: 15gram
Begonnen als een website met recepten en keukenpraat lanceert 15gram.be in samenwerking met Goed Gevoel nu ook zijn eigen foodbox. De groeiende Belgische foodbox markt is dus weer een nieuwe maaltijdbox concurrent rijker.

De 15gram Maaltijdbox

15gram kiest voor de Hello Fresh en Marley Spoon aanpak en laat je kiezen tussen gerechten in plaats van te werken met vast menu’s zoals concurrenten Smartmat en Foodbag. Elke week stellen ze 8 nieuwe gerechten voor, waaruit jij er als klant 3 kan kiezen. Aan de hand van handige icoontjes wordt je geholpen in je keuze: snel klaar, vegetarisch, één pan gerecht, Goed gevoel gerecht met minder dan 550 kcal,

Een luxe Belgische foodbox
Beetje vreemd is het feit dat je enkel kan kiezen tussen 2 en 4 personen om te bestellen en dat je enkel 3 gerechten kan bestellen. Een gemiste kans, waarom het niet mogelijk is om voor 1, 3 of 5 personen te bestellen of voor 4 dagen zoals de meeste andere foodboxen is ons een raadsel. Een gemiste kans. In de komende weken testen we de box zeker en vast nog voor je uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *