Picnic maaltijdbox presto

Een maaltijdbox vergelijken

Picnic maaltijdbox presto

Jumbo en Albert Heijn geven de consument al de mogelijkheid om boodschappen online te bestellen. Picnic supermarkt is een nieuwe online supermarkt om je levensmiddelen te bestellen en thuis te bezorgen. Picnic is een 100% online supermarkt, het bedrijf kent geen fysieke winkels. Er is een speciale Picnic App om boodschappen te selecteren en op een heel nauwkeurig tijdstip te laten bezorgen. Ze claimen zelfs de laagste prijs te hebben van alle supermarkten en hanteren geen verzendkosten.

De markt voor maaltijdboxen groeit gestaag, inmiddels zijn er verschillende leveranciers. Je hebt bijvoorbeeld al HelloFresh, de Allerhande box, Mathijs maaltijdbox en Marley Spoon. De Picnic maaltijdbox kent een bijzonder kortingssysteem. Zo krijg je korting op een combinatie van specifieke producten die je kunt gebruikt voor een maaltijd. Je bestelt eigenlijk een zelf samengestelde maaltijdbox. De box kan je ook voorzien van voorgerechten en toetjes.

Presto maaltijdbox van Picnic

Is je interesse gewerkt? De Picnic supermarkt kent op dit moment een klein werkgebied. Picnic is operationeel in Amersfoort en Leusden, dit jaar wil het bedrijf uitbreiden en zijn activiteiten ontplooien in Utrecht, Almere en Apeldoorn. De nieuwe maaltijdbox van deze app only maaltijdbox gaat presto heten.

Ook HelloFresh heeft een App

Voor IOS bestond er al een HelloFresh App sinds augustus 2015. Maar vanaf nu hebben ook de Android gebruikers een HelloFresh App tot hun beschikking. Deze is te downloaden uit de Playstore. Het is een gebruikersvriendelijke applicatie die geschikt is voor potentiele- en bestaande klanten. Je kunt heel eenvoudig je account bekijken, bestellingen plaatsen, abonnement wijzigen of nogmaals de recepten bekijken.

Zowel komende recepten als oude recepten kan je als gebruiker raadplegen. Je kunt zelfs je favoriete recept nog eens bekijken, zodat je dezelfde maaltijd nog eens op tafel kan zetten. De recepten worden inclusief ingrediënten getoond, je kunt de app dus ook gebruiken als naslagwerk voor alle recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *